Drevenákrajina.cz

Stoly do obývacího pokoje 

Trendem posledních let jsou stoly do obývacího pokoje ze dřeva. Připravili jsme kolekci praktických a estetických řešení, která zlepšují kvalitu každodenního života. Dřevěné stoly do obýváku v bílé barvě se hodí do prostor se skandinávským, provensálským i industriálním charakterem. Můžete je umístit do místností různých barev, vždy budou vypadat elegantně, stylově a originálně.

Bílý stůl do obývacího pokoje

Bílý nábytek je spojován s klidem a čistotou. Podobné pozitivní pocity vyvolává i dřevo, zejména kvalitní dřevo, jako je dub. Dřevěný nábytek má nadčasovou eleganci i atraktivní modernost. Prostor s dřevěným stolem působí útulně a relaxačně. Pozvaní hosté budou rádi trávit čas ve Vašem obývacím pokoji. Mezi navrhovaným nábytkem najdete rozkládací stoly,  díky nim ušetříte místo na denní bázi a při větších setkáních připravíte prostor pro všechny hosty. Některý stůl do obýváku v našem internetovém obchodě se vyznačuje vlastnostmi, jako jsou např.:

  • elegantní zúžené nohy,
  • diskrétní zásuvka na válečkovým pojezde,
  • nahoře natřený vodou ředitelnou barvou.

Stolky do obýváku dokonalá kombinace dřeva

Přírodní, viditelná dřevěná zrna vnesou do Vašeho domova teplo přímo z přírody. Dřevo je materiál, který umožňuje vytvářet aranžmá nadčasové povahy. Zároveň stárne stylově, díky čemuž stoly do obývacího pokoje vypadají skvěle i po mnoha letech. Pokud si interiér vyzdobíte rostlinami, bude to mít pozitivní vliv na vaši náladu. Obývací pokoj je místem, kde se počítá s reprezentativním charakterem i odpočinkem. Získat obojí lze díky pečlivým návrhům. Vyberte si stolek do obýváku a vytvořte si interiér, který nebudete chtít opustit!

nahoru
Sklep jest w trybie podglądu
Zobrazit plnou verzi stránky
Sklep internetowy Shoper Premium