Drevenákrajina.cz

Konferenční stolky do obýváku

Nabízíme bílé konferenční stolky do obývacího pokoje. Zařizujete svůj domov? Nebo je možná čas na změnu obývacího pokoje? Výběrem konferenčního stolku získáte neomezené možnosti uspořádání. Konferenční stolek do obýváku z internetového obchodu Dřevěnákrajina.cz se vyznačuje pevnou konstrukcí, dokonalým zpracováním a elegantním stylem. Bílý nábytek z naší kolekce můžete zakoupit v krásných sestavách nebo jej sladit se svým nábytkem zakoupením pouze vybraných kusů. V kategorii konferenčních stolků najdete široký výběr konferenčních stolků do obývacího pokoje, které se liší povrchovou úpravou a také velikostí. Konferenční stolky jsou k dispozici s policí nebo zásuvkou pod horní deskou. Tento funkční kus nábytku lze použít v odpočinkovém koutku, jako konferenční stolek nebo příruční stolek.

Konferenční stolky do obývacího pokoje

Konferenční stolek, borovice, barva bílá, kolekce Rosa Bianca Konferenční stolek, borovice, barva bílá, kolekce Rosa Bianca
Dodavatel: Rosa Bianca
Cena: 5 437,25 Kč 8 365,00 Kč
ks.
zobrazit více
  • sleva

Dřevěný konferenční stolek do obývacího pokoje - praktický kus nábytku

Stůl nebo konferenční stolek je často ústředním bodem rodinných setkání a setkání hostů v obývacím pokoji. Chvíle u kávy nebo třeba společné hraní stolních her lze úspěšně uspořádat na stolku v obývacím pokoji. Zejména pokud se jedná o větší obdélníkový konferenční stolek. Je překvapivé, jak praktické jsou bílé stolky. Někteří lidé je používají jako náhradu jídelního stolu a jí jídlo z konferenčního stolku. Borovicové konferenční stolky do obývacího pokoje s další policí nebo zásuvkou slouží také jako úložný nábytek. Drobné předměty lze dočasně uložit na polici pod stolkem. A pokud patříte k lidem, kteří rádi zvou hosty, stolek jistě najde své uplatnění při prostírání nápojů nebo občerstvení v obýváku. Tak malý kus nábytku, a přitom má tolik funkcí.

Designový stolek do obývacího pokoje

Přestože jsou naše dřevěné konferenční stolky do obývacího pokoje funkčními kusy nábytku, nesmíte zapomínat na jejich roli v interiéru. Bílý stolek se krásně hodí ke stylovým křeslům nebo před pohovku. Jejich design umožňuje sladit nábytek v jakémkoli stylu a barevném provedení. Díky tomu, že jsou stolky vyrobeny z přírodního borovicového dřeva, vypadají pěkně i bez ubrusů a ubrousků.

Konferenční stolek do obýváku

Dřevěné konferenční stolky do obývacího pokoje jsou zárukou trvanlivosti, která je v případě sériově vyráběného plastového nábytku složitá. Výborně snášejí dětskou energii a neúprosný čas, který je mimořádně laskavý k dřevěnému nábytku. Správná údržba konferenčního stolků do obýváku bude užitečná i pro další generace. Přirozený vzhled je zdůrazněn minimalistickým designem. Díky tomu budou moderní konferenční stolky do obývacího pokoje dobře fungovat v interiérech různých stylů. Na povrchovou úpravu používáme pouze přírodní laky nebo barvy na bázi vody, které jsou bezpečné nejen pro děti, ale i pro životní prostředí. Konferenční stolky do obývacího pokoje nepřilákají příliš mnoho prachu, proto jsou ideální pro alergiky a pro ty, kteří si cení pořádek. Nabízíme modely různých výšek a šířek.

nahoru
Sklep jest w trybie podglądu
Zobrazit plnou verzi stránky
Sklep internetowy Shoper Premium