Drevenákrajina.cz

Dřevěné knihovny z borovicového a dubového dřeva

Hledáte knihovnu pro svou domácnost, nebo zařizujete funkční pokoj pro teenagera? Bílé dřevěné knihovny z internetového obchodu Dřevěnákrajina.cz jsou univerzálními kusy nábytku, které můžete použít v jakékoliv místnosti. Tato jednoduchá a prostorná dřevěná knihovna Vám poskytne dostatek místa pro uložení a vystavení Vašich nejdůležitějších předmětů - knih, stolních her, dokumentů a dekorací. Díky široké nabídce si můžete vybrat dubové knihovny nebo knihovny z bílé borovice, které budou dokonale odpovídat Vašim individuálním potřebám. Přírodní dřevo v módních barvách je ideální volbou pro lidi, kteří oceňují elegantní a stylové interiéry.

Dubová knihovna se zásuvkami Simona Dubová knihovna se zásuvkami Simona
Dodavatel: Simona
Cena: 19 170,00 Kč 25 560,00 Kč
ks.
zobrazit více
  • sleva
  • novinka

Bílé dřevěné knihovny v provensálském stylu

Naše borovicové knihovny jsou tvarově jednoduché, ale mají drobné detaily typické pro provensálský styl. Výrazné ozdobné spodní lišty a stylizovaný věnec v jedné ze tří barev:

  • bílá,
  • ořech,
  • dub,

který připomíná útulnou a hřejivou atmosféru venkovského domu. Celá dřevěná knihovna, kromě horní části, je natřena vodou ředitelnou barvou v teplém bílém odstínu a vnitřek nábytku je také oblíben. Vzhledem k tomu, že pokrytí barvou je 85 %, uvidíte na knihovně četná dřevěná zrna, taková povrchová úprava zdůrazňuje přírodní charakter nábytku a vypadá fenomenálně.

Borovicové knihovny pro Váš domov

Stylové knihovny z bílé borovice jsou ideálním řešením pro většinu interiérů. Univerzální tvar a módní barvy našeho nábytku se hodí do zařízených bytů ve stylu:

  • Provensálským,
  • Anglickým,
  • Minimalistickým,
  • Moderním,
  • Skandinávském stylu.

Otevřené, vysoké bílé knihovny z internetového obchodu Dřevěnákrajina.cz jsou skvělým vybavením pracovny, ložnice, obývacího pokoje, dětského pokoje, ale i předsíně a jídelny. Tyto modely mají pět polic, z nichž čtyři jsou nastavitelné, takže se můžete rozhodnout, jaká poloha Vám bude nejlépe vyhovovat. Naše bílé knihovny s policemi jsou klasikou, která bude slušet každé domácnosti.

Masivní dubové knihovny

Jako společnost s dlouholetými zkušenostmi, takže přesně víme, jak vyrobit kvalitní bílé dubové knihovny. Především používáme pečlivě vybrané masivní borovicové dřevo - finská borovice je přírodní a odolný materiál. V každé fázi výroby dbáme na nejvyšší standardy provozu a hotový výrobek prochází přísnou kontrolou kvality. Výsledkem jsou dubové knihovny z masivního dřeva, které zaujmou pečlivým řemeslným zpracováním detailů a odolností materiálu.

nahoru
Sklep jest w trybie podglądu
Zobrazit plnou verzi stránky
Sklep internetowy Shoper Premium