Drevenákrajina.cz

Nábytek z masivu do jídelny

Jídelna je důležitým místem v každé domácnosti, u společného stolu se vedou rozhovory a schůzky, pro zdůraznění její charakteru se rozhodněte pro jedinečný dřevěný nábytek do jídelny. Internetový obchod Dřevěnákrajina.cz nabízí bílý nábytek z masivu do jídelny vyrobený ze dřeva nejvyšší kvality. Krásné kolekce Vás zaujmou dokonalým zpracováním a atraktivním vzhledem. Náš dřevěný nábytek včetně jídelních skříní bude vypadat úžasně v každé místnosti - moderní i klasické. Zveme Vás k prozkoumání celé naší nabídky bílého nábytku do jídelny, podívejte se na stránky Dřevěnákrajina.cz co Vám náš obchod nabízí.

Komoda 3.3, borovice, barva bílá, kolekce Toskania Komoda 3.3, borovice, barva bílá, kolekce Toskania
Dodavatel: Toskania
Cena: 15 060,00 Kč
ks.
zobrazit více
Dubová komoda 4S Simona Dubová komoda 4S Simona
Dodavatel: Simona
Cena: 14 722,50 Kč 19 630,00 Kč
ks.
zobrazit více
  • sleva
  • novinka
Dubová komoda 1.3S Simona Dubová komoda 1.3S Simona
Dodavatel: Simona
Cena: 14 722,50 Kč 19 630,00 Kč
ks.
zobrazit více
  • sleva
  • novinka

Úžasný dřevěný nábytek do jídelny k objednání online

Každý den dbáme o to, aby náš nábytek do jídelny byl výjimečně funkční. Proto lze všechny jednotky z naší nabídky individuálně přizpůsobit Vašim potřebám. Nábytek do jídelny prezentovaný v našem internetovém obchodě vyrábíme v různých velikostech, takže se můžete sami rozhodnout, jak širokou komodu a jak velký stůl si vyberete. Naše kolekce zahrnují bílý dřevěný nábytek, kterým můžete komplexně vybavit svou jídelnu. Náš internetový obchod Dřevěnákrajina.cz nabízí široký sortiment nábytku: 

  • dřevěné židle,
  • dřevěné stoly,
  • dřevěné vitríny,
  • dřevěné komody,
  • dřevěné závěsné police.

Rozhodněte se pro praktické a vizuálně ucelené kolekce nábytku z přírodního dřeva, které Vám zaručí, že budou zdobit Vaši jídelnu po mnoho let. 

Dřevěný nábytek do jídelny nejvyšší kvality

Jako výrobce dřevěného nábytku Vám nabízíme kolekce z masivního borovicového a dubového dřeva nejvyšší kvality. Jistě oceníte vynikající kvalitu zpracování, a to i do nejmenších detailů. Jako zkušená společnost víme, že pečlivé zpracování nábytku je nesmírně důležité, o vysoké kvalitě jídelního nábytku dostupného v internetovém obchodě svědčí propracovanost takových prvků, jako je systém tichého zavírání zásuvek. Zvláštní pozornost si zaslouží ozdobné úchyty v barvě starého zlata, stříbra nebo přírodního dřeva.

Stojí za zmínku, že přírodní dřevo má jednu velkou výhodu - je velmi odolné, takže náš dřevěný nábytek do jídelny bude vypadat atraktivně i po dlouhý čase.

Stylový nábytek do jídelny

Díky svému univerzálnímu stylu vypadá dřevěný nábytek do jídelny úžasně v každém interiéru. Bílý nábytek do jídelny, který nabízí náš internetový obchod, ocení i ti nejnáročnější, krásný dekor, jedinečný styl a jedinečné barevné provedení dělají z bílého nábytku do jídelny více než jen funkční kus. Náš dubový a borovicový nábytek do jídelny je stylovou dekorací, která se hodí zejména do rustikálních a skandinávských interiérů.

nahoru
Sklep jest w trybie podglądu
Zobrazit plnou verzi stránky
Sklep internetowy Shoper Premium